ONS BEDRIJF

RKL-international is opgericht in 2018 door Ricardo Klomp. Door veel ervaring in distributie en groothandels is de ambitie daar gekomen om een eigen onderneming te beginnen in een markt waar nog een verschil gemaakt kon worden. Na lang onderzoek zijn wij in de markt van het afmonteren gekomen van de elektricien. Dit was een markt waar in de markt hoge marges liggen bij de groothandels en distributiecentrums. Daarnaast is de online markt zeer concurrerend en niet ten goede voor de ondernemen.

Wij willen het verschil maken. Wij willen namelijk de prijzen van internet en daar nog onder aan de ondernemer gunnen en zo doende hebben wij hier ons prijsbeleid op aangepast. 

ONS ASSORTIMENT

Als groothandel is het belangrijk dat een zo groot mogelijk assortiment geleverd kan worden en dat de klant op 1 project maar 1 aanspreekpunt heeft. Ons doel is dus ook geweest om die merken te leveren waar vraag naar is en die merken die passen in onze markt ''het afmonteren''. Hierdoor is ons assortiment constant in ontwikkeling en groeit het daar waar nodig. 

De merken welke wij op dit moment kunnen leveren zijn onder andere: GIRA, Berker, Busch-Jaeger, Jung Merten, SLV, Philips, Osram & Tronix Lighting.


RKL LED DIMMER

Met groot genoegen hebben wij in maart 2020 onze eigen universele dimmer mogen introduceren. De ''RKL Led Dimmer'' maakt het verschil in de moeilijke markt van Led dimmers. De dimmer is ontstaan uit de vragen en problemen van onze klanten. Led verlichting is er al een tijdje maar is nog steeds constant in ontwikkeling. Wattages worden geknepen en de lampen en series veranderen constant. Op het moment dat er een led dimmer het deed kon het zijn dat hij een week of zelfs dag later niet meer deed. 

Wij mogen wel zeggen dat wij nu iets in handen hebben waar al vele ondernemers blij mee zijn..


TOT SLOT

RKL International blijft groeien en zal dus ook meebewegen met de markt. Wij proberen ten alle tijden onze service en prijzen te waarborgen zodat u als klant zo min mogelijk omkijken heeft naar uw bestelling en levering. 
Opbellen
E-mail